Exclusivia | Waarom offline daten beter is in een online maatschappij
dating, partner, online, offline, daten, profielen, date, datingbureau, maatschappij, relatie, matchen, privacy,
20580
post-template-default,single,single-post,postid-20580,single-format-standard,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Waarom offline daten beter is in een online maatschappij…

sep 06 2017

Waarom offline daten beter is in een online maatschappij…

Je hoort het steeds vaker…online daten begint voor velen een echte sleur te worden. Men swiped en klikt er lustig op los zonder nadenken en echte resultaten blijven dikwijls uit!  Je weet tenslotte niet wie er aan de andere kant van het scherm zit… Offline datingbureaus komen tegenwoordig meer en meer in “the picture”, het is een oud concept dat van onder het stof wordt gehaald en in een nieuw jasje gestoken wordt. Hieronder enkele redenen waarom offline daten echt iets voor jou is!

Waarden en normen 

In de online datingwereld zijn waarden en normen vaak ver te zoeken: gebruik maken van valse profielen, na je date laat hij/zij plots niets meer van zich horen… Het zijn allemaal dingen die dikwijls genoeg gebeuren en waar je in het online daten geen controle over hebt. Met offline datingbureaus keer je terug naar de ouderwetse tijd, naar de “gentleman-tijd”, naar waarden en normen, is dit niet iets waar we allemaal naar op zoek zijn in deze snelle, afstandelijke moderne maatschappij?

Persoonlijke aanpak

De mens is een totaalpakket, niet enkel het uiterlijke maar ook het innerlijke en het spirituele zijn van groot belang en vormen één geheel. Alleen een offlinebureau waar men echt begaan is met jou en je wensen zal hier rekening mee houden, wat alleen maar de slaagkans op een gelukkige relatie aanzienlijk zal verhogen!

Unieke kijk

Het koude online daten laat toe om eender welke info uit te wisselen, al dan niet waarheden. Zo wordt het natuurlijk moeilijk een partner te vinden die werkelijk bij jou past, in tegenstelling tot een offline datingbureau, waar men zijn klanten persoonlijk leert kennen en er dan ook op een unieke manier naar de gehele situatie wordt gekeken. Intuïtie in combinatie met een professionele psychologische kijk maken van het matchen tussen twee mensen een unieke beleving, dat een offline bureau met enthousiasme en passie voor jou doet!

Menselijk contact

In deze tijd van een steeds sneller evoluerende maatschappij valt het op dat het menselijk contact vaak moet inboeten voor social media. Bij een offline bureau staat het menselijk contact juist op de eerste plaats en vormt dit samen met de gepersonaliseerde aanpak en de gegarandeerde privacy de juiste basis voor de zoektocht naar een geschikte partner. Het gaat tenslotte om echte mensen die echte relaties willen!

 

Al even overtuigd als wij om aan offline daten te beginnen? Aarzel dan niet en kijk op onze website om nog meer voordelen te ontdekken waarom Exclusivia hét offline datingbureau voor jou is!

Share Post